Search Listings

Hanga Ház

Hanga Ház

Time and Date december 8th, 2015 User by Whitefield Comments No Comments

Projekt neve: Hanga Ház
Lakóingatlan: 28 lakásos társasház
A Hanga Házról
Egy otthon megalkotásánál a két legfontosabb szempont a leendő lakók vágyai és lehetőségei. Ezért a Hanga Ház boutique-jellegű lakásai…

Read More

Close Me

Hanga Ház

Hanga Ház

Time and Date december 8th, 2015 User by Whitefield Comments No Comments

Picture1
Projekt neve: Hanga Ház
Lakóingatlan: 28 lakásos társasház

A Hanga Házról

Egy otthon megalkotásánál a két legfontosabb szempont a leendő lakók vágyai és lehetőségei. Ezért a Hanga Ház boutique-jellegű lakásai egyszerre kényelmesek, esztétikusak és praktikusak.
A társasház Budapest XIII. kerületében elsősorban azok számára épül, akik a nyüzsgő város közelségére vágynak, mégis nyugodt, családias környezetbe szeretnének hazatérni minden nap.
A 28 lakás többségéhez önálló erkély is tartozik, így a lakók kedvükre kiülhetnek egy kávéra vagy olvasgatni a friss levegőre. Garázsbeállók és tárolók szintén a lakók rendelkezésére állnak. Az otthonokat ugyanakkor családbarát árakon kínáljuk, mert hisszük, hogy a magas minőségért nem kell kompromisszumot kötni.

Picture2

A környezet

A Hanga Ház Angyalföld nyugodt, zöld részén, a csendes, fás Üteg utcában épül.
A XIII. kerület Budapest egyik leggyorsabban fejlődő része, Angyalföld pedig a kitűnő közlekedésnek és a megújúlt infrastruktúrának köszönhetően nagyon népszerű az otthonkeresők között.
Az autósok a Váci úton, a Lehel utcán és a Róbert Károly körúton gyorsan eljuthatnak a belvárosba, a gyalogosok számára pedig négy busz és három villamosvonal kínál kényelmes összeköttetést a város szívével.
A társasház közvetlen közelében több játszótér, óvoda, iskola, nemzetközi iskola és park is található, a sportosabbak számára pedig edzőterem és sportpályák teszik igazán vonzóvá a városrészt. Így nem csoda, hogy máris kiemelt érdeklődés övezi a Hanga Házat.

További információ: hangahaz.hu | Molnár Melinda | Email: melinda.molnar@whitefield.hu | Tel: +36 1 999 11 55 


Comments are closed.