Search Listings

pap-karoly-01

Smart Office Parkolóüzemeltetés

Time and Date február 15th, 2012 User by admin Comments Smart Office Parkolóüzemeltetés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A helyszín, ahol a Smart Office irodaépület is megtalálható lesz, város egyik legnépszerűbb üzleti negyede-Budapest XIII kerület Papp Károly utca , amely párhuzamosan fut az Észak-Pestet a belvárossal összekötő Váci út…

Read More

Close Me

pap-karoly-01

Smart Office Parkolóüzemeltetés

Time and Date február 15th, 2012 User by admin Comments Smart Office Parkolóüzemeltetés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A helyszín, ahol a Smart Office irodaépület is megtalálható lesz, város egyik legnépszerűbb üzleti negyede-Budapest XIII kerület Papp Károly utca , amely párhuzamosan fut az Észak-Pestet a belvárossal összekötő Váci úttal. Több százezer négyzetméternyi irodai terület épült már a Váci úton és környékén. Néhány már megvalósult, illetve megvalósítás alatt lévő terv: a Duna Pláza, a Westend City bevásárlóközpont, a Marina Part lakókomplexum a Duna mentén, az új rendőrszékház a Teve utcában, a Honvéd Kórház kibővítése és a nemrég bejelentett kormányzati negyed a Váci út déli végénél. A környéken emellett hatalmas lakáscélú fejlesztések is vannak, jelenleg például 3000 lakás építése van folyamatban.  Iskolák, óvodák, postahivatalok, bevásárló központok, éttermek és kórházak találhatóak a közelben és a város más részei gyorsan és könnyen elérhetőek.

Azonnali jellemzöi terület

Úthálózat

A Smart Office irodaépület a város egyik legforgalmasabb kelet-nyugati irányú főútvonalán, a Róbert Károly körút központi részén valósul meg, amely a Budát és Pestet, valamint a déli-északi területeket is összekötő körgyűrű része. A Papp Károly utcának azért jelentős a szerepe közúti forgalom szempontjából, mert ott lehet balra kikanyarodni a körútra, ráadásul két fontos kereszteződés, a Róbert Károly krt.-Váci út és a Róbert Károly krt.-Lehel út között helyezkedik el és a Szlovákiába és Ukrajnába vezető M3-as autópálya egy kilométeren belül, a Váci út pedig kevesebb, mint 200 méterre van.

A tömegközlekedés

Az iroda épülete könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. Az Árpád-hídi metrómegálló kevesebb, mint 150 méterre van és számos busz (20,26,32,106,120,133) végállomása is itt található. Emellett más buszvonalak (4, 4 gyorsjárat) is érintik a területet. Az 1-es villamos a Róbert Károly körúton, míg a 14-es villamos a Lehel úton jár. Az Árpád-híd szemben lévő oldalán lévő buszpályaudvar járatai észak-nyugat Magyarország városait kötik össze a fővárossal, a Dorog Üzleti Parkhoz pedig szintén innen indulnak a közvetlen járatok.

A környék

A Papp Károly utca egy kellemes, széles, fákkal övezett utca. Közvetlen környezetében 3-4 szintes, hagyományos- és modern lakóházak állnak, szemben pedig a Honvéd kórház újonnan épített szárnya található. Kissé távolabb a Róbert Károly krt. felé lakóházak és irodaépületek vannak, míg a Teve és a Gömb utcák irányában hatalmas új lakótömbök épültek..

Az üzleti környezet

Jó elhelyezkedésének köszönhetően nagyszabású lakó-és üzleti építkezések folynak. Egy modern irodahelyiség bérleti díja 10-12 euro/m2/hó. Ez némileg kevesebb, mint az ehhez hasonlóak a Váci úton és vonzó lehetőség olyan vállalkozások számára, amelyeknek nem feltétlenül fontos az, hogy egy forgalmas főútvonal mellett legyen az irodájuk. Az olcsóbb bérleti díj visszatükröződik az irodaház épületében is, mert a hangsúly a gyakorlatiasságra és a funkcionalitásra helyeződik. A Honvéd kórház közelsége különösen megfelelő lehet egészségügyi és orvosi profilú vállalkozásoknak, például orvosi rendelőknek, gyógyfürdőknek, fitnesz kluboknak, gyógyszertáraknak, bioboltoknak és fizikoterápiás szolgáltatást nyújtó cégeknek. A jó infrastruktúrának köszönhetően, könnyű megközelíthetősége miatt más szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak is tökéletes lehet. Fontos megjegyezni, hogy a városrész megújulása sok szakképzett fiatalt, illetve családot vonzott a környékre, akiknek szükségük van szolgáltatásokra, szórakozásra és pihenésre is. A területen a lakásárak 1200 euro/m2 fölött vannak, ami magasabb, mint a budapesti átlag. 2007-ben, a környék hasonló irodaépületeinek eladásakor a megtérülési ráta körülbelül 8 %-os volt.

A beruházás

Az épület rugalmas elrendezésének köszönhetően számos más iroda is építhető. Kényelmességi szempontok fontossága miatt két lift is fog működni az irodaházban. Az 1050 négyzetméteres telekterületen jelenleg parkoló működik.

 További információ: Német Nikolett | Email: nikolett.nemet@whitefield.hu | Tel: +36 30 846 9705

Comments are closed.